joi, 9 iulie 2009

Prunea: "Dragomir vrea să-l debarce pe Mircea Sandu"

lorin Prunea a comentat la televiziunea gazetei, declaraţiile lui Victor Becali, care spusese că Adrian Mutu nu-i respectă pe foştii componenţi ai generaţiei de aur, Gică Popescu şi Dan Petrescu. Prunea a spus că nu crede că Mutu a spus aşa ceva şi că este doar o intoxicare din partea aliaţilor lui Dumitru Dragomir.

"Nu cred ce a spus Victor Becali. În ultima vreme se aruncă petarde de această echipă de infractori. Sunt toţi în echipă, cu miliţianul(n.r. Dumitru Dragomir) in frunte. Adi este băgat in faţă, eu îl cunosc pe Mutu şi îi respectă pe Popescu şi Petrescu, aşa cum facem toţi. Sunt convins că totul este făcut pentru a-l debarca pe Mircea Sandu, asta doreşte acest miliţian!" a spus Prunea la televiziunea gazetei.

Directorul de Relaţii Internaţionale al Federaţiei Române de Fotbal a mai declarat că deocamdată nu are rost să vorbim de un alt antrenor pentru România, pentru că Victor Piţurcă are un contract ferm cu echipa naţională:

"Avem un antrenor capabil, cu un contract ferm cu federaţia şi sperăm ca echipa să-şi revină" a conchis Prunea la televiziunea gazetei.