joi, 9 iulie 2009

Bordel nou, curve batrane

onstantin Argetoianu, dar se potriveste al dracului de bine situatiei si moravurilor de la FRF si echipa nationala, iar acest lucru era evident pana ca Mitica Dragomir sa-l redefineasca pe Prunea, numindu-l "peste", adicatelea proxenet.

Dupa ultima sa reinvestire, batrana sulfa Mircea Sandu a lasat impresia ca vrea sa impaneze federatia cu prospaturi, caci asta pareau numai prin prisma varstei mascaricii, combinatorii, astia de Lupescu, Prunea ori Prodan, insa dupa cum avea sa se vada, aceste anexe ale "Generatiei de aur" nu aveau sa faca altceva decat sa fie rapid asimilati, iar apoi sa potenteze impresia de vodevil, de bordel, iata, existenta la varful fotbalului nostru.
Desigur ca nu ei sunt principalii vinovati, intrucat de ani buni actiunile echipei nationale au constituit pentru cei din conducerea federatiei un bun prilej de orgii bahice pigmentate cu manele si dantuieli pe masa, ci insusi tartorul ala batran, "matronul" de Sandu, care i-a tocmit pe cei trei, constient ca nu sunt buni de nimic, dar avand acoperirea ca a incercat sa intinereasca federatia cu trei fosti internationali. Ca-n bancul
cu martoaga schioapa, chioara si rapanoasa despre care geambasul spune ca a dus-o la targ ca s-o faca de ras.
Avand aceste inaltatoare exemple, la care se adauga Sandu cu deja traditionala-i coterie de cheflii urdurosi si grobieni, ce sa ne mai miram ca niste jucatori pricajiti la minte si cu negi pe creier ajung sa debordeze de nesimtire atat pe teren, cat si in afara acestuia.
Pai, de exemplu, coborandu-te la glagoria lor, cum sa nu intelegi ca fapturi ca Lobont si Tamas simt frustrari de nedescris cand de la barul hotelului
ii aud pe stabii federatiei cantand "S-alta data, s-alta dat..." sau spargand pahare cu chiote. Si atunci cum sa nu se enerveze si sa arunce cu pietre dupa niste cameramani pirpirii ori sa-l trimita pe Prunea dupa curve. Iar daca tot e seful departamentului de relatii internationale sa aduca negrese, rusoaice sau chinezoice, ca sa-si indeplineasca intocmai atributiunile functiei. Go, "Peste", go!