joi, 9 iulie 2009

Arbitrii partidelor echipelor româneşti din turul I al Cupei UEFA

Forul european de fotbal a anunţat numele arbitrilor care vor oficia la partidele din turul I al Cupei UEFA, acolo unde sunt angrenate şi cinci echipe româneşti: Dinamo, Rapid, FC Timişoara, FC Vaslui şi Unirea Urziceni.

Forul european de fotbal a anunţat că meciul tur dintre formaţia germană VfL Wolfsburg şi Rapid Bucureşti, din prima manşă a turului I al Cupei UEFA, va fi condusă de o brigadă din Italia, cu Gianluca Rocchi la centru.

Rocchi va fi asistat de Renato Faverani şi Marco Alessandroni, în timp ce revervă va fi Maurizio Ciampi, tot din Italia. În retur, arbitru central a fost desemnat belgianul Paul Allaerts.

Meciul dintre gruparea olandeză NEC Nijmegen şi Dinamo Bucureşti va avea la centru un arbitru din Finlanda, Jouni Hyytia, asistat de Esa Vehvilainen şi Mikko Alakare, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Ville Jarvenpaa.

La partida dintre FC Timişoara şi Partizan Belgrad va fi la centru ungurul Zsolt Szabo, asistat de Robert Kispal şi Zsolt Attila Szpisjak, în timp ce rezervă va fi Istvan Meszaros.

Întâlnirea dintre Slavia Praga şi FC Vaslui va fi arbitrată de o brigadă din Georgia, cu Levan Paniashvili la centru, asistat de Levan Mikeladze şi Guram Chigogidze, iar arbitru de rezervă este Levan Kvaratskhelia. Meciul retur va fi condus de o brigadă din Irlanda de Nord, cu Mark Courtney la centru, asistat de Eamon Shanks şi John Mcdowell.

Arbitrul turc Firat Aydinus va conduce de la centru meciul dintre Hamburg şi Unirea Urziceni, asistat de Serkan Ok şi Tarik Ongun, iar revervă este Suleyman Abay. În retur a fost desemnată o brigadă din Estonia, cu Sten Kaldma la centru, asistat de Hannes Reinvald şi Dmitri Vinogradov.

Meciurile din prima manşă a turului I din Cupa UEFA vor avea loc la 18 septembrie, urmând ca returul să fie programat la 2 octombrie.