joi, 9 iulie 2009

Ovidiu Tender despre o eventuală preluare a FC Timişoara: "Mingea e în terenul Consiliului Judeţean"

Omul de afaceri Ovidiu Tender a declarat, luni, pentru NewsIn, că au existat discuţii cu persoane din Consiliul Judeţean Timiş referitoare la o eventuală preluare a echipei FC Timişoara de la Marian Iancu, dar spune că acum autorităţile judeţene sunt cele care trebuie să decidă ce se va întâmpla.

"În cadrul acestei firme
(n.r. Consiliul Judeţean Timiş şi Ovidiu Tender deţin în coproprietate firma SC Inter Center Service) am putea încerca să ne implicăm la Poli Timişoara, dar numai dacă şi asociaţii mei hotărăsc acest lucru. Am fost la negocieri, dar de acum mingea este în terenul celor de la Consiliul Judeţean. E timpul să dau şi eu oraşului ceva", a declarat Ovidiu Tender, care a adăugat că nu îl interesează termenul de 10 zile acordat de FRF clubului bănăţean pentru a-şi schimba culorile: "Nu ştiu de niciun termen, asta e treaba lui Marian Iancu".

Marian Iancu a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că va vinde pachetul de acţiuni de la FC Timişoara şi că se află deja în negocieri cu oameni de afaceri din Timişoara care ar fi interesaţi să cumpere. Unul dintre numele vehiculate pentru preluarea pachetului majoritar al clubului este cel al omului de afaceri Ovidiu Tender, prieten şi partener de afaceri cu Marian Iancu.