vineri, 27 martie 2009

Vodafone România reduce tarifele de internet mobil în roaming

Vodafone România reduce, din 1 aprilie, tarifele pentru serviciile de date în roaming cu până la 67% şi lansează totodată noi abonamente de roaming de date, prin serviciul Vodafone Connect Abroad. "Noile oferte Vodafone Connect Abroad aduc reduceri cu până la 67% la tarifele de Internet mobil în roaming", a declarat directorul executiv al Vodafone România, Liliana Solomon.

Astfel, începand cu 1 aprilie, clienţii Vodafone România pot folosi un pachet cu tarif zilnic sau unul cu tarifare lunară, pentru a beneficia de acces instant la e-mail, Internet sau Intranet, în afara graniţelor ţării.

Pachetul care oferă utilizatorilor un tarif zilnic pentru folosirea Internetului mobil în roaming se numeşte Vodafone Mobile Connect Roaming 24h şi are două opţiuni. Astfel, clienţii Vodafone pot opta pentru pachetul de 12 euro plus
TVA, cu 50 MB trafic inclus, pentru 24 de ore, valabil în 20 de reţele Vodafone.
X1_AdParams = { 'pub' : '691556415300441', 'site' : 'themoneychannel', 'section' : 'site', 'zone' : 'rectangle', 'size' : '300x250' };
În schimb, cei care doresc să utilizeze serviciile de date mobile într-un număr extins de destinaţii, pot alege tariful zilnic de 25 euro plus TVA, cu 50 MB trafic inclus, pentru 24 de ore, valabil în 20 de reţele Vodafone şi alte 18 reţele partenere.

Pentru tarifarea lunară clienţii Vodafone România au la dispoziţie două pachete de roaming de date. Vodafone Mobile Connect Roaming 200, la tariful de 40 euro plus TVA/ lună, care oferă utilizatorilor de date mobile un trafic de 200 BM în roaming, în 20 de reţele Vodafone şi Vodafone Mobile Connect Roaming 200 extins, la tariful de 100 euro plus TVA/ lună, cu un trafic de 200 BM în roaming, în 20 de reţele Vodafone şi alte 18 reţele partenere Vodafone.

"Pentru clienţii Vodafone Mobile Connect care nu optează pentru unul din pachetele de date în roaming cu trafic inclus, va fi activată automat tarifarea standard, per MB, cu 6 euro plus TVA/ MB în reţelele preferate Vodafone şi 8 euro plus TVA/MB în alte reţele", se arată într-un comunicat al companiei.