marți, 14 aprilie 2009

Bet365

Bet365 - citeste analiza agentiei de pariuri www.bet365.com , deschide un cont de pe acest site si primesti un bonus de 100 RON. Bet365 este liderul mondial la pariuri sportive online cu cea mai bogata oferta de pariuri din lume. Indiferent ca sunteti pariori experti sau incepatori este agentia perfecta. Bet365 singura agentie de pariuri online pe care o recomandam cu nota 10***.

Casa de pariuri Bet365 - numarul 1 in lume
Site oficial : www.bet365.com. Interfata websitului. Simplu si usor de citit. Prima impresie este in general ca interfata grafica a fost astfel conceputa incat sa ne faca viata mai usoara pentru prima vizita. Nu contine culori tipatoare si texte de neinteles, de aceea pana si o persoana care nu prea intelege engleza se va descurca destul de usor pe site, si va gasi tot ce este important sa stie despre pariuri la bet365. Pueti vedea lista cu sporturile oferite pentru pariuri in partea stanga pe pagina principala. Este important ca o agentie sa-si prezinte astfel oferta astfel cand va aflati pentru prima data la ei pe site sa va dati seama pe ce veti putea paria la aceasta agentie. Situl se incarca destul de repede avand doar 3 culori predominante. Aveti acces rapid la contul dumneavostra, dar au mici probleme la punerea unui pariu dar cu timpul dupa ce va obisnuiti este chiar foarte usor, dar vom discuta si despre asta in randurile ce urmeaza

Deschiderea unui cont la Bet365. Este usor sa-ti deschizi un cont la Bet365, deoarece procedeul este foarte simplu. Linklul de inregistrare este pe prima pagina si usor de gasit, dupa cativa pasi in care va veti introduce datele perosnale, si va veti alege userul si parola , vi se va cere apoi sa va activati contul, veti primi un mail cu userul si parola, si un cod de verificare de care veti avea nevoie la depozitare. Este placut sa observam ca se poate deschide cont fara sa depunem bani imediat, o putem face mai tarziu oricand. Aveti si alte optiuni cum ar fi sa alegeti limba pe care o doriti. Puteti selecta modul de afisare al cotelor (decimal, in stil american, fractional). In cateva cuvinte sa-ti deschizi cont la Bet365 nu este o pierdere de timp categoric, in cateva minute sunt mandri s ava anunte ca sunteti clientul lor.

Depuneri si retrageri la Bet365. Puteti depune la ei prin carduri de credit sau debit. De asemenea aveti si alte optiuni de depunere a banilor la Bet365, cum ar fi : Neteller, Paysafe card, Asia 365, transfer FastBank, Fire Pay, Western Union, Transfer Bancar si nu in ultimul rand MoneyBookers. Va ofera diferite monede in care puteti depune, noi am folosit Moneybookers pentru a depune a mers tranzactia foarte rapid si in siguranta. Veti avea nevoie de codul pentru validarea emailului. Pe parcursul primului depozit folosind una dintre metodele de depunere, vi se va cere acel cod. Depunerea minima este de 1 euro.
Puteti retrage bani in orice moment, sunt cateva taxe conform regulilor . Nimic iesit din comun. Pentru carduri de credit si debit sau transfer bancar sunt cateva taxe foarte mici in schimb pentru servicii de genul Moneybookers, FirePay sau Click2Paynu se percepe nici o taxa, si merge totul foarte rapid.

Oferta de pariuri Bet365. Sunt una dintre agentiile fruntase cand vine vorba despre oferta pe care o au pentru pariuri. Au o oferta uriasa de pariuri din foarte multe sporturi si evenimente, acopera foarte bine meciurile de tenis, sporturi cum ar fi baschetul sau chiar si cricket, darts etc. Gasiti toate eventimentele legate de fobal si aveti parte de pariuri diversificate cum ar fi sub/peste, cornere, scoruri corecte, primul gol etc. O alta posibilitate sunt pariurile live care sunt foarte bine puse la punct.

Cotele oferite de Bet365. Este o agentie care la capitolul cote nu are nimic foarte special, pentru cateva campionate sau o liga mai joasa au cote bune de multe ori. Cotele din unele sporturi sunt mai mari decat la alte agentii, dar de obicei cotele la Bet365 sunt in limita normalului. De notat ca aveti cote pe unele evenimente care nu mai exista la nici o alta agentie.

Despre modalitatea de pariere la Bet365. Deci sa presupunem ca ne-am deschis cont si deja am aliementat contul cu bani, atunci hai sa pariem. Nu suntem prea multumiti pentru ca, dupa cum veti vedea pentru a ajunge la cote trebuie sa dati click pe evenimentele din oferta, dar aceasta este partea cea mai usoara.. Miza minima pe care o puteti paria este de 1 euro, si cand puneti biletul acesta trebuie confirmat. Sunt agentii de pariuri care au procedeul de pariere super usor, din pacate Bet365 nu este tocmai una dintre ele, dar poate pe viitor vor schimba acest aspect. O mica problema ar fi ca nu veti avea o viziune clara a ofertei desi au o oferta extrem de bogata.

Serviciul de relatii cu clientii Serviciul de relatii cu clienti la Bet365 este minunat, exact cum ne asteptam de la una dintre cele mai mari agentii de pariuri. Operatorii lor sunt disponibili 24 din 24 de ore pe zi, pentru a va raspunde la orice intrebare. Puteti comunica cu ei prin mai multe metode cum ar fi chat sau email, dar indiferent de metoda prin care veti cere raspunsuri la intrebari veti fi placut surprinsi de calitatea acestui serviciu.

Credibilitate si siguranta la Bet365 Vorbim de faimoasa agentie de pariuri Bet365 si nu-si permit sa riste sa aiba probleme cu clientii. Sunt bine cunoscuti in United Kingdom, in special sunt prezenti in reclame la evenimente sportive mari. Au plati foarte rapida si nu este cazul sa va faceti probleme pentru credibilitatea agentiei Bet365, ba chiar mai mult credibilitatea este unul dintre punctele lor forte. Tranzactiile efectuate la agentia Bet365 este una dintre cele mai sigure agentii din lume.

Concluzii: Bet365 etse o agentie foarte buna, cunoscuta cu multe evenimente sportive in oferta. Serviciu de relatii cu clientii foarte solid, sunt foarte rapizi in raspunsuri si foarte prietenosi. Cotele sunt pe aceasi linie cu majoritatea agentiilor cunoscute, dar mai gasiti si exceptii cand aveti parte de cote foarte bune din sporturi mai putin cunoscute. Poate nu ne place ca procedura de pariere nu este atat de simpla ca la alte agentii dar dupa cateva pariuri puse totul e usor. Cel mai important e ca poti avea incredere in agentia Bet365 si este o agentie pe care o recomandam cu nota 10.

Site oficial : www.bet365.com