duminică, 17 februarie 2008

TEIXEIRA A PRIMIT UN AUTOTURISM DIN PARTEA CLUBULUI

Antrenorul Joaquim Teixeira a primit în sambata seară din partea clubului Pandurii un autoturism Ford Mondeo de ultimă generaţie. Tehnicianul a fost aşteptat după meciul amical cu CSM Vâlcea de preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, care i-a înmânat cheile noului autoturism.

Oficialul a motivat gestul prin faptul că era prevăzut în contractul antrenorului o astfel de facilitate şi că era necesară pentru că antrenorul locuieşte în afara oraşului, la 17 Km de Târgu Jiu, în comuna Runcu. “Nu este un cadou ci era o obligaţie contractuală a noastră. Este o prevedere din contractul semnat cu Pandurii de antrenorul Teixeira. Pentru antrenori era obligatoriu să aibă şi o maşină având în vedere faptul că locuiesc la câţiva kilometri în afara oraşului. Îi doresc antrenorului Teixeira să nu aibă nici un eveniment cu ea. Nu o va folosi singur pentru că locuieşte cu secundul Frederico Rosa şi antrenorul cu portarii Alfredo Castro” a precizat preşedintele Condescu după ce a predat antrenorului noul autoturism comandat special pentru Teixeira.

Emoţionat de gestul preşedintelui, care a fost ţinut secret de conducere până în această seară, antrenorul Teixeira a declarat că va face tot ce este posibil să răsplătească modul în care este tratat, prin rezultate cât mai bune cu echipa: “Niciodată în viaţa mea nu am fost tratat aşa bine cum sunt tratat la Pandurii de când am venit în România. Nu meritam atât de multe cred eu, mai ales că stau şi într-o casă minunată. O să fac totul pentru club pentru a ne îndeplini obiectivul şi pentru a răsplăti aceste eforturi care se fac prin rezultate bune şi prin salvarea echipei de la retrogradare.”